Wednesday, November 18, 2015

Битва семінарів: останній раунд (фото)

Ангеліна Любарська

18 листопада 2015 року відбувся останній раунд битви семінарів у Київському національному економічному університеті імені В.Гетьмана. Студенти 2 курсу 1 групи факультету маркетингу і студенти 3 курсу 1 групи факультету економіки та управління розглядали тему «Сутність та основні аспекти страхування».

Презентацію підготував факультету маркетингу, студенти якого дуже ґрунтовно та відповідально підійшли до виконання цього завдання: група розділилася на п’ять підгруп, кожна з яких мала на меті розглянути поняття «страхування» з усіх можливих його сторін.

В ході конференції згадувалися суб’єкти страхування, форми та принципи страхування, права страхувальників. Студенти відмітили, які існують умови забезпечення платоспроможності страхування та як правильно укладати страхові договори. Доповідали спікери українською мовою.


Останнє слово залишила за собою фахівець у справах страхування. Вона наголосила, що дуже важливою у попиті на страхування є реклама. Було сказано, що найголовніше – показати в рекламі, чому люди повинні страхуватися та яку користь від цього вони отримають.
















No comments:

Post a Comment