Friday, November 4, 2016

СБУ заборонила в'їзд 140 діячам культури РФ, в тому числі - 50-тьом - починаючи з грудня минулого року.

Olga Chervakova 

Викладаю відповідь СБУ на звернення, яке в ультимативній формі вимагали відправити активісти руху #Відсіч щодо російських артистів. Вони стверджували, що ще торік у грудні відправили звернення на СБУ з переліком артистів-пропагандистів, і на це звернення досі ніхто не відповів. 12 жовтня мною було направлене депутатське звернення до голови СБУ Василя Грицака з проханням повідомити наступне:
1. Надати інформацію щодо підсумків розгляду звернення КО-12198 від 03.12.2015, а саме: чи проводилася перевірка викладених у ньому фактів, чи вживалися заходи, якщо так - то які саме. 
2. Сльком особам, що є представниками російської теле- і кіноіндустрії, а також - представниками шоу-бізнесу, було відмовлено у в'їзді в Україну, починаючи з 03.12.2015.
3. Яких заходів вживає Служба Безпеки України з метою попередження протиправних проявів та обмеження негативних впливів Російської Фередації на гуманітарну сферу України.
Відсіч N КО-12198 від 03.12.2015р.

Ось відповідь. Звернення вивчено, перевірку викладених фактів проведено. СБУ заборонила в'їзд 140 діячам культури РФ, в тому числі - 50-тьом - починаючи з грудня минулого року.

Сподіваюсь, це закриє дискусію про тотальне неробство спецслужб в цьому напрямку, рівно як і дискусію щодо необхідності внесення в парламентську залу законопроектів, які рівно нічого не змінять, а лише дадуть піар-привід авторам.



No comments:

Post a Comment