Saturday, September 19, 2015

Презентація книги Героя України Надії Савченко "Сильне ім'я - Надія" відбулася на юридичному факультеті в КНЕУ

Аліна Вороненко


17 вересня 2015 року на юридичному факультеті в КНЕУ відбулася презентація книги Героя України Надії Савченко "Сильне ім'я - Надія". Нажаль, сестра Надії не змогла приїхати, але нам повезло більше, ніж Українському дому та Верховній Раді - окрім директора видавництва "Юстініан", Ірини Омельченко, до нас приїхав помічник Надії - Олег. 

"Слава Богу, в цій аудиторії сидить демократичний народ. Тому з вами легше спілкуватись, ніж з депутатами Верховної Ради", - такі слова він сказав перед початком своєї розповіді про все, що наболіло за час війни без цензури. Напевно, мільйонний раз ми чуємо про те, як наша держава не занадто піклується про своїх воїнів. Відсутність форми, надання заржавілої зброї, знецінення життя бійців... 

Ми почули це знову. Ми дізнались більше про саму Надію з вуст її друга Олега, а також з відео-презентації, підготовленої видавництвом. Більше про неї можна дізнатись, лише прочитавши книгу, відгуки про яку наші студенти вже почали розповсюджувати на сторінках соціальних мереж. Слава Україні!


No comments:

Post a Comment