Topics

Thursday, October 8, 2015

НАУКОВІ І ПРАКТИЧНІ ВИКЛИКИ ПОДОЛАННЯ ВНУТРІШНІХ КОНФЛІКТІВ В УКРАЇНІ І ПОСТ-РАДЯНСЬКОМУ ПРОСТОРІ

НА КОНГРЕСІ В КИЄВІ ФАХІВЦІ З ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТУДІЙ ОБГОВОРЯТЬ НАУКОВІ І ПРАКТИЧНІ ВИКЛИКИ ПОДОЛАННЯ ВНУТРІШНІХ КОНФЛІКТІВ В УКРАЇНІ І ПОСТ-РАДЯНСЬКОМУ ПРОСТОРІ


Делегати понад двадцяти локальних осередків ВГО "Українська асоціація європейських студій" (УАЄС) зустрінуться 30 жовтня в Національному університеті «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) на Дев’ятому Конгресі УАЄС. Крім членів УАЄС, в Конгресі, що проходитиме за підтримки Програми ЄС ім. Жана Моне та НаУКМА, візьмуть участь дипломати, представники науки і освіти, а також відомі дослідники у галузі європейської інтеграції. Захід присвячено 400 річчю Києво-Могилянської академії.

Щороку Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація європейських студій" збирає своїх учасників-представників локальних осередків з понад 20 областей України. Метою цьогорічного Конгресу буде експертне і наукове обговорення теми "Наукові і практичні виклики подолання внутрішніх конфліктів в Україні і пост-радянському просторі", а також обговорення поточних та перспективних проектів УАЄС. Традиційними завданнями Конгресу є поліпшення рівня внутрішньої та зовнішньої комунікації УАЄС, обмін кращим досвідом з викладання та здійснення наукових досліджень у сфері європейських студій, а також налагодження робочих контактів між фахівцями з європейської інтеграції, владою та донорськими структурами.

Охочі взяти участь в роботі Конгресу УАЄС можуть зареєструватись за електронною адресою: europa.org.ua@gmail.com чи тел. +38 (099) 429 80 98 (Аліме Асанова) до 23 жовтня включно.


No comments:

Post a Comment