Monday, September 21, 2015

Студентський семінар-конференція в КНЕУ (Битва семінарів)

 Ангеліна Любарська

17 вересня 2015 в Київському національному економічному університеті ім. В. Гетьмана відбувся семінар конференція “Державна реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (на прикладі ТОВ)”.

Тематика семінару конференції включала важливі питання щодо державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців в Україні. Розглядали ці питання студенти факультету маркетингу 2-го курсу 1-ої групи: Аветісян Марія, Гічко Валерія, Дідківська Олена та Ніколенко Віктор. Вони дали визначення товариству з обмеженою відповідальністю, повідомили інформацію про особливості створення та діяльності ТОВ, подали список документів, необхідних для проведення державної реєстрації ТОВ, акцентували увагу на причинах відмови від реєстрації та зробили ґрунтовні висновки, в яких порадили не бути легковажним у питанні.

Всі фото

Фото люб'язно надані Олівінською Інною

В семінарі конференції також приймали участь студенти факультету економіки та управління спеціальності менеджмент державних установ 3-го курсу 1-ої групи, які влучно ставили запитання стосовно заданої теми, висловлювали свої думки та погляди на процес державної реєстрації та дискутували з доповідачами, якщо були не згодні з твердженнями опонентів.

Завершив зустріч практикуючий юрист, представник Вікторія Юрбізнес Груп, який дав поради про реєстрацію бізнесу з практичної точки зору, а не лише з теорії, як розглядали студенти.

Related post: "The battle of seminars" між ФеАПК та КЕФом (погляд кредитно-економічного факультету)












No comments:

Post a Comment